Training

Way2Trade biedt verschillende trainingen op het gebied van het verkrijgen van markttoegang buiten de EU aan.

De trainingen met betrekking op China worden in samenwerking met CCIC Europe B.V. verzorgd.

Sinds 2009 hanteert China strenge import regels. Onderdeel van deze regels is dat bedrijven kunnen aantonen kennis te hebben van de Chinese wetgeving op dit gebied. Uit recent formeel contact tussen overheidsofficals van GACC bleek dat bedrijven vaak onvoldoende kennis hebben van deze wetgeving. In samenwerking met GICC en in nauw contact met GACC hebben we daarom een tweetal cursussen gepland in september 2022.

De cursus die wij aanbieden behandelt de basis principes van de Chinese feed, feed additives and premix, and Petfood wetgeving. Deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat van deelname  afgegeven door CCIC, die ook gebruikt kan worden bij toekomstige inspecties van GACC

 

Trainingsoverzicht:

Date Time Country/subject Type Description /registration Status
Wednesday September 7th 2022 10:00-14:30 Course Chinese Feed import legislation
(feed additives,
premix,
milkreplacer and petfood)
Physical course at training center CCIC Rotterdam click here Open
Tuesday September 13th 2022 09.00-13.00 Course Chinese Feed import legislation
(feed additives,
premix, milkreplacer and petfood)
Online course click here Open

Alle cursussen worden in het Engels gegeven.

Naast bovengenoemde trainingen worden deze trainingen, alsook maatwerk trainingen over export in zijn algemeenheid of over specifieke markten, aan individuele bedrijven in binnen- en buitenland gegeven.

Consultancy op maat

U wilt exporteren naar het buitenland, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Way2Trade heeft de kennis en expertise om u op weg te helpen om uw producten van dierlijke herkomst of levende dieren wereldwijd af te kunnen zetten. Wij bieden u de ondersteuning en advisering rondom de problematiek om markttoegang te krijgen. Van de analyse van de te exporteren producten, de werkwijze voor registraties in het buitenland, zaken die de export onmogelijk kunnen maken e.d.. Wij kunnen u ook nader adviseren over de in te vullen documenten en inspecties van buitenlandse autoriteiten om export mogelijk te maken. Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag offerte aan

COPYRIGHT © 2024 WAY2TRADE. ALL RIGHTS RESERVED.