Training

Way2Trade biedt verschillende trainingen op het gebied van het verkrijgen van markttoegang buiten de EU aan.

De trainingen met betrekking op China worden in samenwerking met CCIC Europe B.V. verzorgd.

Daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan voor een advanced cursus Russische GMO wetgeving en GMO analyse. Dit doen we samen met Eurofins GeneScan.

Begin maart 2021 hebben wij een drietal trainingen gegeven. Mocht u deze training hebben gemist, en interesse hebben voor deze advanced cursus? U kunt uw interesse bij ons kenbaar via ons contactformulier en wij plaatsen u dan op de wachtlijst. Bij voldoende interesse kunnen wij een nieuwe sessie organiseren.

 

 

Trainingsoverzicht:

Date Time Country/subject Type Description /registration Status
May 6th 2021 13:30-16:30 China Organic Online training click here closed
May 18th 2021 13:30-16:30 China Feed Legislation Online training  click here closed
June 29th

2021

14:00-16:00 New regulations on Import Food
Administration China
Online training click here open

Alle cursussen worden in het Engels gegeven.

Naast bovengenoemde trainingen worden deze trainingen, alsook maatwerk trainingen over export in zijn algemeenheid of over specifieke markten, aan individuele bedrijven in binnen- en buitenland gegeven.

Consultancy op maat

U wilt exporteren naar het buitenland, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Way2Trade heeft de kennis en expertise om u op weg te helpen om uw producten van dierlijke herkomst of levende dieren wereldwijd af te kunnen zetten. Wij bieden u de ondersteuning en advisering rondom de problematiek om markttoegang te krijgen. Van de analyse van de te exporteren producten, de werkwijze voor registraties in het buitenland, zaken die de export onmogelijk kunnen maken e.d.. Wij kunnen u ook nader adviseren over de in te vullen documenten en inspecties van buitenlandse autoriteiten om export mogelijk te maken. Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag offerte aan

COPYRIGHT © 2021 WAY2TRADE. ALL RIGHTS RESERVED.