Training

Way2Trade biedt verschillende trainingen op het gebied van het verkrijgen van markttoegang buiten de EU aan.

De trainingen met betrekking op China worden in samenwerking met CCIC Europe B.V. verzorgd.

Daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan voor een advanced cursus Russische GMO wetgeving en GMO analyse. Dit doen we samen met Eurofins GeneScan.

Begin maart 2021 hebben wij een drietal trainingen gegeven. Mocht u deze training hebben gemist, dan hebben we goed nieuws. Begin 2022 organiseren wij deze cursus weer waarin we uiteraard de ervaringen van de recent uitgevoerde inspecties door Rosselkhoznadzor meenemen.

 

 

Trainingsoverzicht:

Date Time Country/subject Type Description /registration Status
Monday 31st January 2022
12:00-15:00 Russian Federation

GMO Advanced

Online training click here Open
Wednesday 2nd February 2022 10.00-13.00 Russian Federation

GMO Advanced

Online training  click here Open

Alle cursussen worden in het Engels gegeven.

Naast bovengenoemde trainingen worden deze trainingen, alsook maatwerk trainingen over export in zijn algemeenheid of over specifieke markten, aan individuele bedrijven in binnen- en buitenland gegeven.

Consultancy op maat

U wilt exporteren naar het buitenland, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Way2Trade heeft de kennis en expertise om u op weg te helpen om uw producten van dierlijke herkomst of levende dieren wereldwijd af te kunnen zetten. Wij bieden u de ondersteuning en advisering rondom de problematiek om markttoegang te krijgen. Van de analyse van de te exporteren producten, de werkwijze voor registraties in het buitenland, zaken die de export onmogelijk kunnen maken e.d.. Wij kunnen u ook nader adviseren over de in te vullen documenten en inspecties van buitenlandse autoriteiten om export mogelijk te maken. Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag offerte aan

COPYRIGHT © 2022 WAY2TRADE. ALL RIGHTS RESERVED.