Klanten

Ons klantenbestand bestaat uit het internationaal opererend en exporterend bedrijfsleven en diverse brancheorganisaties. Dit zijn klanten welke vooral gevestigd zijn in Nederland, maar ook in de rest van Europa, Verenigde Staten en China.

De brancheorganisaties waar Way2Trade de belangen van behartigt, zijn:

Centrale Organisatie Broedeieren en Kuikens (COBK)

De COBK ondersteunt haar leden bij de export van eendagskuikens en broedeieren naar landen over de gehele wereld. De leden voeren met regelmaat overleg over alle directe en indirecte zaken gerelateerd aan de export van eendagskuikens en broedeieren. Way2Trade treedt namens de COBK op als representative export and government affairs.

www.cobk.nl

De Federatie Nederlandse Diervoederketen (FND)

De FND is de in 2014 opgerichte ketenorganisatie voor de diervoederketen. In deze federatie zijn diverse brancheorganisaties verenigd tot een ketenorganisatie. Deze ketenorganisatie heeft tot doel op meerdere branche overschrijdende zaken het bedrijfsleven te ondersteunen. Way2Trade treedt namens de FND op als representative export affairs.

www.diervoederketen.nl

Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (NEVEDI)

Way2Trade adviseert leden van de NEVEDI over de export naar buiten de Europese Unie.


www.nevedi.nl

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)

Way2Trade adviseert leden van de NVG over de export naar buiten de Europese Unie.


www.nvg-diervoeding.nl

Vereniging Diervoederspecialiteiten Diergezondheidsproducten Nederland (VDDN)


www.VDDN.nl

 MVO – de ketenorganisatie voor oliën en vetten

Way2Trade adviseert leden van MVO over de export naar buiten de Europese Unie.

www.mvo.nl

Stichting Nederlands Centrum voor Mestverwaarding (NCM) is in 2018 van start gegaan. NCM is een samenwerkingsverband tussen overheden en het agrarische bedrijfsleven en moet als kenniscentrum uitgroeien tot het centrale Nederlandse aanspreekpunt op het gebied van verwerking en valorisatie van mest. NCM is een onafhankelijke stichting met een eigen bestuur en raad van toezicht.

Way2Trade adviseert de NCM bij het verkrijgen van markttoegang buiten de Europese Unie

www.mestverwaarding.nl

Consultancy op maat

U wilt exporteren naar het buitenland, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Way2Trade heeft de kennis en expertise om u op weg te helpen om uw producten van dierlijke herkomst of levende dieren wereldwijd af te kunnen zetten. Wij bieden u de ondersteuning en advisering rondom de problematiek om markttoegang te krijgen. Van de analyse van de te exporteren producten, de werkwijze voor registraties in het buitenland, zaken die de export onmogelijk kunnen maken e.d.. Wij kunnen u ook nader adviseren over de in te vullen documenten en inspecties van buitenlandse autoriteiten om export mogelijk te maken. Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag offerte aan

COPYRIGHT © 2023 WAY2TRADE. ALL RIGHTS RESERVED.