Klanten

Ons klantenbestand bestaat uit het internationaal opererend en exporterend bedrijfsleven en diverse brancheorganisaties. Dit zijn klanten welke vooral gevestigd zijn in Nederland, maar ook in de rest van Europa, Verenigde Staten en China.

De brancheorganisaties waar Way2Trade de belangen van behartigt, zijn:

 

De Federatie Nederlandse Diervoederketen (FND)

De FND is de in 2014 opgerichte ketenorganisatie voor de diervoederketen. In deze federatie zijn diverse brancheorganisaties verenigd tot een ketenorganisatie. Deze ketenorganisatie heeft tot doel op meerdere branche overschrijdende zaken het bedrijfsleven te ondersteunen. Way2Trade treedt namens de FND op als representative export affairs.

www.diervoederketen.nl

Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (NEVEDI)

Way2Trade adviseert leden van de NEVEDI over de export naar buiten de Europese Unie.


www.nevedi.nl

Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG)

Way2Trade adviseert leden van de NVG over de export naar buiten de Europese Unie.


www.nvg-diervoeding.nl

Vereniging Diervoederspecialiteiten Diergezondheidsproducten Nederland (VDDN)


www.VDDN.nl

 MVO – de ketenorganisatie voor oliën en vetten

Way2Trade adviseert leden van MVO over de export buiten de Europese Unie.

www.mvo.nl

Cumela is de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Nederland telt ruim 3.000 cumelabedrijven en hier werken circa 40.000 betrokken vakmensen. Samen realiseren zij een sectoromzet van ruim vier miljard euro en investeren voortvarend in innovatief materieel.

Way2Trade adviseert Cumela bij het verkrijgen van markttoegang buiten de Europese Unie voor onder andere fertilizers.

 

Consultancy op maat

U wilt exporteren naar het buitenland, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Way2Trade heeft de kennis en expertise om u op weg te helpen om uw producten van dierlijke herkomst of levende dieren wereldwijd af te kunnen zetten. Wij bieden u de ondersteuning en advisering rondom de problematiek om markttoegang te krijgen. Van de analyse van de te exporteren producten, de werkwijze voor registraties in het buitenland, zaken die de export onmogelijk kunnen maken e.d.. Wij kunnen u ook nader adviseren over de in te vullen documenten en inspecties van buitenlandse autoriteiten om export mogelijk te maken. Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag offerte aan

COPYRIGHT © 2024 WAY2TRADE. ALL RIGHTS RESERVED.