Diensten

Way2Trade zet haar kennis, ervaring en netwerk in om klanten te ondersteunen in het optimaliseren van de exportmogelijkheden. Wij leveren zowel diensten aan brancheorganisaties als bedrijven in alle landen van de wereld.

Way2Trade staat haar klanten bij in het optimaliseren van haar veterinaire export. Dat doen wij door de belangen van onze klanten te behartigen bij publieke en private organisaties, zowel nationaal als internationaal. Bovendien is Way2Trade door haar unieke combinatie van de kennis, de ervaring én een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk als een van de eerste op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van (veterinaire) export. Deze informatie bieden wij onze klanten op maat aan. Daar waar specifieke inzet van Way2Trade nodig is ten behoeve van een probleem bij een individuele klant, levert Way2Trade professioneel en kwalitatief hoogwaardig advies. Dat kan in de vorm van gericht onderzoek, specifieke interventie op bijvoorbeeld een geblokkeerde zending of het effenen van het pad naar een nieuwe exportbestemming.

Way2Trade adviseert tevens over trajecten voor het verkrijgen van markttoegang voor diverse producten in landen buiten de Europese Unie. Hiertoe wordt actief samengewerkt met onder andere het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Hierbij ligt de focus op het verbeteren van de Nederlandse exportpositie voor diverse brancheorganisaties. Deze adviesrol kan echter ook voor andere producten worden uitgevoerd.

Way2Trade verleent ook diensten op het gebied van ondersteuning bij het schrijven/opstellen van bedrijfsprotocollen en handboeken.

Consultancy op maat

U wilt exporteren naar het buitenland, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Way2Trade heeft de kennis en expertise om u op weg te helpen om uw producten van dierlijke herkomst of levende dieren wereldwijd af te kunnen zetten. Wij bieden u de ondersteuning en advisering rondom de problematiek om markttoegang te krijgen. Van de analyse van de te exporteren producten, de werkwijze voor registraties in het buitenland, zaken die de export onmogelijk kunnen maken e.d.. Wij kunnen u ook nader adviseren over de in te vullen documenten en inspecties van buitenlandse autoriteiten om export mogelijk te maken. Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag offerte aan

COPYRIGHT © 2024 WAY2TRADE. ALL RIGHTS RESERVED.